De volgende editie 8 mei

Een gesprek over: Besturen in een gepolariseerde samenleving

Op maandagavond 8 mei ontmoeten we in Zincafé Mirjam Sterk, theologe, voormalig Tweede Kamerlid én gedeputeerde van de provincie Utrecht samen in een gesprek met Gerolf Bouwmeester de burgemeester van Leusden. We zullen met hen spreken over "Besturen in een gepolariseerde samenleving".

 

Mirjam Sterk is een voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA en momenteel verantwoordelijk voor het landelijk gebied van Utrecht, waar ze zich bezighoudt met uitdagingen zoals natuurherstel, stikstofreductie, energietransitie en woningbouw. De provincie speelt daarin een belangrijke rol. Dat brengt spanning en dynamiek met zich mee. Wat doen die spanning en dynamiek met met Mirjam ?

 

Gerolf Bouwmeester is de burgemeester van Leusden en heeft ervaring als raadsgriffier en raadslid. De huidige raadsperiode in Leusden is gekenmerkt door felle verkiezingscampagnes, scherpe debatten en een bestuurscrisis. Is Leusden nog die vredige plattelandsgemeente? Zijn belangen nog te verenigen? We willen graag weten welke levenslessen Bouwmeester gebruikt in zijn werk als burgemeester.

Koop alvast je kaartje!

De toegangskaart biedt toegang tot het Zincafe op 8 mei voor 1 persoon, inclusief een kopje koffie/ thee. Neemt u de bevestigingsmail op uw telefoon of een afdruk ervan mee bij uw bezoek.

Locatie:

Theater de Tuin

Smidse 1B in Leusden

Aanvangstijd:

Maandag 8 mei 

Inloop vanaf 19.30 uur

Bijeenkomst start om 20.00 uur tot 22.00 uur.

Mogelijkheid tot een nazit tot 22.30 uur.

 

Social Media:

U kunt het Zincafé volgen via Facebook en Twitter en daar met elkaar in discussie gaan.

 

U kunt zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief via de CONTACT pagina.

 

Het verslag van de bijeenkomst op 20 maart jl. met Jan Terlouw en Annette Nobuntu-Mul, die spraken over "Saamhorigheid in een wankele wereld", vindt u op de VERSLAGEN pagina.